Вече всичко е официално. Вчера Лиъм Хемсуърт подаде молба за развод. Той беше женен за певицата Майли Сайръс едва 8 месеца след като си казаха "Да". Актьорът е посочил документите, че причината за решението му е "непоправими различия". E!News съобщават, че Хъмсуърт не иска издръжка от съпругата си.

Двойката се запознава на снимачната площадка на филма "Последната песен", която излиза през 2010 година. Там двамата играят тийнеджъри, които се влюбват по време на лятната ваканция. Романсът им се пренася и в истинския живот като връзката им преминава през различни трудности. Двамата се разделят и събират на няколко пъти като през 2012-а се сгодяват. Година по-късно всичко се проваля отново и от екипа на Майли потвърждват, че сватбата се отменя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on


Годината е 2016-а и отново двойката се появява заедно. Имаме втори годеж, който е потвърден и от двамата. Все повече започва да се говори за звездна сватба, а близостта на Майли със семейството на Лиъм е още един индикатор, че този път всичко ще се получи. Тя си прави еднакви татуировки със съпругата на Крис Хемсуърт като доказателство, че връзката им е много силна.

Две години по-късно, в края на 2018-а Майли и Лиъм са женени. Всичко изглежда, че ще се нареди и двойката посещава множество светски събития заедно, като не пропускат и да публикуват снимки в социалните мрежи. Да, но 8 месеца по-късно вече документите за развод са подадени и явно приказката за Майли и Лиъм приключи.

След като се появиха слухове за раздялата, певицата беше забелязана на почивка с Кейтлин Картът, като папараците дори успяха да уловят няколко целувки между двете. Все още не се знае дали това е новата светска двойка, но момичетата не се разделят вече втора седмица.

Лиъм пък се върна в Австралия при семейството си за малко почивка, но сега явно е започнал процедура по официално откъсване от Майли. Според източници, двойката има предбрачен договор и печалбите, които са направили по време на брака, си остават за всеки индивидуално. "Няма какво много да се дели, освен домашните им любимци. Имат си къщи, които са били купени преди брака", споделят близки до двойката пред E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on


"Лиъм е официално приключил с цялата ситуация. Няма връщане назад. Нямаха много голяма комуникация. Това е", добавят източниците. В последно време се появиха слухове, че точно актьорът е причина за раздялата. Според таблоидните издания, Лиъм е бил постоянно по купони, а Майли не искала да води такъв живот.

И докато актьорът се прибра при семейстовто си, за да се оттърси от цялата ситуация, то Майли вчера присъства на парти по случая рождения ден на Броуди Дженър. По ирония на съдбата, това е бившият съпруг на Кейтлин Картър, която в момента се смята, че е във връзка с Майли.