Уникалното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади, обявиха официално от продукцията. След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. „Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

„Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме сериозно проучване на базата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-добрите сезони на „Като две капки вода“!, споделя продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. 

Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се присъедини към шоуто – този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода". „Обичам „Като две капки вода“! Имах възможност да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда гост в журито, а тази година ще имам честта да водя със Зуека едно истинско събитие в телевизионния ефир“, разказва актьорът, който в четвърти сезон спечели публиката с поредица забавни преобразявания и голяма доза хумор.

Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 – All Stars на „Като две капки вода“, предстои зрителите да разберат на 22 февруари от 20:00 ч. по NOVA!