Ограбиха "Мис Плеймейт 2018" в навечерието на Великден! Хубавицата Жанета Осипова осъмна с разбита кола, която буквално е била избушена от апашите. Крадците са измъкнали части от таблото на нейното БМВ, както и музикалния панел. Плеймейтката държала колата си паркирана близо до кооперацията в столичния квартал "Витоша", където живее.

Сега съжалява, че не я е оставила на паркинг, за да си спести главоболията точно преди празниците. "Неприятно е, но вече се е случило. Ще преживея и това. Пожелавам на този, който ми е разбила колата, да забогатее с нещата, които е откраднал. Вярвам, че всичко в този живот се връща, независимо дали става въпрос за добро или зло", сподели разстроената моделка.

Жанета е разочарована, че дори и във времена на социална изолация всеки си прави, каквото иска и правилата и законите не се спазва. "Няколко дни не мога да повярвам какво ми се случи, много е неприятно усещането", казва още Осипова. Тя разкрива, че положението й се усложнява от факта, че застраховката на колата няма да покрие щетите и тя трябва да си ги плати от джоба. А точно сега плеймейтката няма професионални ангажименти и всяка стотинка е жизнено необходима.

Осипова признава, че въпреки, че била много ядосана, намерила сили да се усмихне на Великден и да отбележи празника на празниците в християнския свят. Плеймейтката била в компанията на фризьора си, който я изненадал с боядисано шеговито яйце, с което да се чука. Кокошият продукт е не само оцветен, но има и заешки уши.

Главоболията на Жанета с личния й автомобил идват в момент, когато тя стана доброволец към Българския червен кръст, за да помага на възрастни хора. Каузата й е им пазарува стоки от първа необходимост и да им ги носи по домовете. Въпреки добрите намерения, лошотията я застига.

снимка: жанета осипова инстаграм

източник: България днес