Бивш охранител на Азис направи скандални разкрития за фолк певеца.

ММА боецът Хектор Алмейда шокира с признанията си само пред HotArena.net, че си е лягал с ромския славей за пари, а когато се отдръпнал Азис започнал да го заплашва.

Нещо повече. Оказва се, че Хектор е трябвало да бъде част от видеото към новото парче на Азис „Като тебе втори няма“, което изненадващо бе спряно и презаписано наново.

Припомняме, че тогава изпълнителят заяви, че не се е харесал как изглежда в клипа, но според ексгарда му са го презаписали, за да го изрежат.



Хектор Алмейда проплака за проблемите с намирането на работа и кариерата му като боксьор. Историята започнала само след няколко общи партита, на които Хектор бил поканен. Мускулестото му тяло веднага попаднало в полезрението на поп-фолк кралицата Азия, който има афинитет към здравеняците.

Азис така оплел в лъжите си жадното за слава и пари борче, че поискал от него сексуслуги в замяна на крупни суми и популярност. Алмейда първоначално не се навил, тъй като с дете. Притиснат до стената от неплатени кредити обаче, бившият ММА боец решил да се прежали в името на семейството си и да влезе в завивките на пухкавата Василка.

„Правили сме го няколко пъти, подобно отвращение не съм изпитвал никога! Паднах толкова ниско за пари и никога няма да си го простя. Искрено се надявам семейството ми да ме разбере, аз не искам да крия тази история! Тя буквално ме разяжда”, споделя самият Хектор.

След като охранителят решава да преустанови всякакъв контакт с Азис, започнали страхотни скандали и заплахи в социалната мрежа фейсбук.

„Ти знаеш ли коя съм аз?”, „Ще те затрия бе момче”, „Бял ден няма да видиш, за работа да не говорим”, били част от заканите на Азис по адрес на Хектор Алмейда.