Бизнесменът Александър Найденов се забърка в поредния пиянски скандал и бе позорно пребит.

Грозната свада се разиграла миналия петък в ресторанта на луксозния столичен хотел „Анел”, а в епицентъра отново се оказал шефа на майонеза „Олинеза”. Скандалът бил толкова бурен, че Сашо дори се опитал да извади пистолета си, разказват с ужас присъствали на екшъна.

Охраната една озаптилa ексцентричния милионер и предотвратила трагични последици. На снимки от охранителни камери, които „Уикенд” публикува, се вижда как пияният Найденов бива изхвърлен насила от бодигардовете, пише hotarena.net. Малко предистория на случката – в ресторанта на хотела се провеждало тържество с около 30 души, празнуващи рождения ден на виден столичен магистрат. Повечето от присъстващите били съдии, прокурори, бизнесмени, което и предполагало културен тон на сбирката.



В един момент обаче спокойствието на компанията било нарушено от нахълталия Александър Найденов заедно с бодигарда си. Сашо не бил в списъка с поканените на рождения ден. Той седнал на съседна маса заедно със свои приятели.

С минаване на времето обаче празните чаши пред Сашо се трупали и алкохолът му дал кураж да се заяжда с останали гости в ресторанта. От заведението любезно го подканили да си тръгне, тъй като притеснявал компанията на рожденика. Найденов обаче отказал и отсякъл, че няма кой да го изгони от ресторанта.



Това предупреждение още повече разлютило пияния Александър и той започнал да подрежда един от купонджийте: „Да ти … майката”. Човекът станал от стола си зачервен от гняв и обида и казал: „Майка ми почина преди 2 месеца. Кой ти дава право да се гавриш с паметта й?”, след което го цапардосал с все сила.

В този момент се намесил и почерпеният бодигард на бизнесмена. В мелето се включили и приятели на засегнатия от псувнята. Сашо отнесъл нов удар и пак се озовал на земята.



Така малко по малко се заформило страшно меле, прекратено от охраната на хотела. Панираните сервитьори започнали да изнасят безценните картини, които висят на стените на ресторанта от страх да не се повредят шедьоврите.

„За малко да стане нещо наистина страшно! Гледката бе като от началото на 90-те години ни миналия век, когато мутрите се биеха по кръчмите безпричинно”, разкрива очевидец на мелето.



Найденов не само бил изхвърлен като мръсно куче от хотела, но и собственикът му издал категорична забрана Майонезата да прекрачва прага на „Анел”, въпреки че бил редовен клиент от 10 години. Той дори е решил да го съди за хулиганство.

„Най-възмутителното е, че Сашо Найденов притежава законен пистолет, а е агресивен, като се напие и налита на бой. Ще сезираме МВР, че оръжието му трябва да се отнеме! Кибритлия е, за негово добро е да няма пистолет. Утре ще се напие и ще направи някоя голяма беля”, коментират очевидци на възмутителната случка.