Нова драматична история с Преслава и Жоро Бирмата в главните роли, се е разиграла в последни дни.

Горещата клюка донесе, че милионерът от Перник е изгонил звездата от дома си, след като тя имала смелостта да му вдигне скандал за изневерите му.

За следящите особените им отношения вече не е тайна, че самозабравилият се паралия от миньорския град периодично кръшка на една от най-желаните жени у нас. Подвизите в чуждите легла на нереализиралия се като футболист Георги Станоев лъснаха, след като самият той начеша крастата си на голям мъжкар, хвалейки се пред приятели, че е изневерил над 100 пъти на иначе преданата си половинка, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Съмнения за това редовно гризяли рогоноската Преслава, но допреди дни тя си затваряла многократно очите. Този път обаче не издържала и вдигнала страхотен скандал на приятеля си. Драката помежду им се разпалила в къщата на Бирмата в един от луксозните столични квартали.

В прав текст звездата на „Пайнер” го попитала докога смята да я унижава публично. Не взела обаче страха на баровеца и той й отвърнал, че животът си е негов и че ако той не се вписва в идеалите на певицата за идеално битие, е свободна да си търси късмета на друго място.

*Жоро и Преслава

Добричлийката се опитала да налее акъл на по-младия си любовник, че ако продължи да си го слага където свари, обрича на крах връзката им и е близо денят, в който тя ще го зареже.

Ако се вярва на клюката, Бирмата почервенял от нерви, когато Преслава му заявила, че спира да спи с него, защото не се знае дали не е пипнал някоя срамна болест.

С това чашата преляла и женкарят извикал охраната си, за да изведат певицата от къщата му, където тя живее от две години. Не й дал възможност и време да събере дори вещите си от първа необходимост. Това била и причината от 27-ми декември насам Преслава да обикаля страната с един и същи тоалет. Тъй като всичките й сценични облекла останали зад дуварите на къщата на Станоев, на няколко поредни участия – в Шумен, Стара Загора, София и Пловдив, певицата се появила с черна кожена рокличка.

Това стана и повод звездата да бъде неприятно коментирана из Интернет. „Тази рокля сигурно вече се е вмирисала от носене. Да ти съберем пари за нова рокля, Преси?!”, не спестиха критики към любимката си феновете не звездата.

*Преслава в Шумен

*Преслава в Стара Загора

*Преслава в София

*Преслава в Пловдив