През изминалия уикенд Валя направи страхотен концерт по повод панаирните дни и деня на град Криводол.

Пред пълен стадион певицата направи 3-часов концерт, в който участие взеха танцовият й ансамбъл и специално огнено шоу, което певицата предлага в своята програма.

Изпълнителката беше посрещната от тълпа фенове, които я чакаха на служебния вход и не я пуснаха да влезе преди да се снимат с нея.
Програмата на Валя започна с фолклорен блок, който вдигна на крака целия стадион. Изпълнителката изпълни освен нейните популярни песни й много сръбски и гръцки хитове.

Програмата й завърши с празнична заря под звуците на песента в нейно изпълнение - “Девойко, мари хубава”. Кулминацията на програмата беше когато Валя отиде при хората в секторите, където купона течеше с пълна пара. Организаторите на концерта споделиха, че публиката, присъствала на концерта била около 3000 души и имало гости от целия Северозапад.

Успоредно с концертите в страната, певицата възобнови работата по новите си песни, след лятната почивка, която направи в България и чужбина. Валя не се ангажира с дати на излизането им, но обещава да изненада меломаните.