Оксана Григориева твърди, че бившият й любим Мел Гибсън й е изневерявал с най-малко четири различни жени, а нейният адвокат е наел и детектив, който да издири въпросните дами.

Рускинята се раздели с актьора по-рано тази година, след като съобщи, че той я е удрял по време на връзката им. В момента тя се опитва да намери други жени, пострадали от него.

Оксана иска да докаже, че Мел е насилник и е прекалено опасен да бъде около едногодишната им дъщеричка Лучия. Адвокатът на Оксана Дан Хоровиц е наел частен детектив, който да проследи жените, с които е спал актьорът, а Оксана се надява, че те ще свидетелстват, че той е упражнил насилие спрямо тях.

Въпреки че двойката в момента води тежък спор за попечителство, Мел разполага с пълните права да посещава Лучия. В края на октомври, Оксана обвини Мел, че е нарушил заповед на съда да предоставя 20 000 долара месечно за издръжката на детето им. Ако бъде признат за виновен пред съда, актьорът може да полежи и известно време в затвора, обясняват от БГНЕС.