Една от най-красивите претендентки за короната на „Мис България“ Олга Модева, която се класира на трето място в престижния конкурс за красота, издаде пред bliasak.bg каква е била обстановката зад кулисите.

„Винаги има коментари коя ще спечели. Още преди самата церемония обсъждахме помежду си кои са фаворитките ни. Не мисля, че е имало някакво високо напрежение, което да достига чак до злоба“, сподели чаровната Олга.

Тя се изказа доста ласкаво за победителката Ваня Пенева, оправдавайки евентуални спекулации, че короната й е платена:

„Бях заедно с Ваня още в хотела и както видяхте, аз казах нейната фамилия, когато обявиха, че една от двете Ваня е победителката в конкурса. През цялото време бях за нея, тя беше моят фаворит. Много искрен човек е – това всички ще го видят, много естествена. Не съжалявам, че не спечелих, радвам се за нея“.

*Подгласничките на победителката Олга Модева и Деница Стоянова

Олга сподели, че отскоро се занимава с мода и няма контакти в хайлайф средите. Свободното си време прекарва с приятели, но не е фенка на дискотеките.

17-годишната красавица призна, че по-скоро предпочита да излезе на ресторант, отколкото да дивее по нощните клубове. Също като победителката Ваня Пенева, и Олга призна, че в момента няма гадже и искрено заяви: „Чакам да се появи човекът, който е достоен за мен“.

*Деница Стоянова,  Ваня Пенева и Олга Модева

Вижте фотогалерия:

Ваня Пенева е Мис България 2011

Снимки: Bulphoto