Преслава се омъжи, съобщи 4България днес"! Според изданието новината издала нейната приятелка Софи Маринова. Родителите на 9-месечната Паола са подписали в гражданското, за да не се налага Павел да припознава дъщеря си. Истината лъсна по време на партито за 35-ия рожден ден на Преслава в столична чалготека. „Поздравите тази вечер са за рожденичката Преслава.

Те специално са поръчани от нейния съпруг Павел“, каза на микрофона Софка и хвърли всички в смут. Досега беше известно, че Павел и Преслава живеят на семейни начала, но за първи път някой от тяхното обкръжение издава, че те са семейство според българското законодателство. „България Днес“ потърси Софи за коментар, но телефонът и през целия ден беше изключен. Кога точно певицата е подписала с любимия си засега остава тайна.

Hotnews.bg  обаче не видя халка на пръста на фолкдивата, нито на Павел. Със сигурност последните дни Преси бе в Турция заради пластичната си операция, а после имаше и участие, така че подписът в българско гражданско е бил невъзможен. Връзката между певицата и бащата на детето й е силна, така че по-скоро Софка е използвала думата съпруг неволно.