Бившият топ модел Ирен Онтева се събра с бизнесмена Христо Сираков, от когото има дете. И то не къде да е, а в Монако - любимото място на богати и известни. Плейбоят и манекенката са разделени от години, но очевидно са в перфектни отношения, стана ясно на рождения ден на красавицата, на който г-н Стоте манекенки беше специален гост, научи HotNews.bg. Неотлъчно до тях беше и сина им Кристиан.

Онтева, която навърши 43, посрещна празника си в един от най-изисканите и скъпи ресторанти в Монако - руския La Maree. На купона присъстваха още сестра й София и приятелки, сред които най-популярния инфлуенсър в Монако Ивоне Тодорова и първата у нас "Мис Плеймейт" Мадлен Пенева. Рожденичката беше и със своя любим - италианец милионер.

Запознати разкриха пред HotNews, че рождения ден на Онтева е струвал почти 5000 евро. Манекенката почерпила гостите си с едни от най-скъпите вина от менюто, морски деликатеси и още глезотии за небцето. Партито продължило и след това с коктейл в Le Bar Américain в прочутия Hotel De Paris, Монако.

След празника си, Ирен не възнамерява да се прибира в България и продължи с почивката си в Сен Тропе.