Опасността от уголемяването и удебеляването на мъжкия член: Една истинска история

29 април 2011 | 17:02
Прочетена
19799
 

Всички сме наясно, че пластичните операции крият и опасности.

Дали обаче лекарите споделят всичко с нас, дали не рискуваме вместо да изпишем вежди, да извадим очи?

Именно на една подобна история попаднахме на страниците на в. "Уикенд", а днес решихме да я споделим с вас.

Пластичният хирург д-р Николай Георгиев преобърнал на 180 градуса интимния живот на свой пациент след скъпо струваща операция за уголемявате на пениса, пишат колежките от Woman.bg.

Вместо член-гигант срещу 1100 евро мъжът се сдобил с хематоми, които превърнали мъжката му гордост в подобие на Квазимодо. Софиянецът, опарил се от хирурга, разказа патилата си пред „Уикенд”, за да предупреди останалите от своя пол за опасностите, които крият така рекламираните в последно време операции за уголемяване и удебеляване на пениса.

*Николай Георгиев, заедно със съпругата му Елвира Георгиева (Снимка: Bulphoto)

"Наричайте ме Мартин. На 36 години съм, кореняк-софиянец. Прехранвам се с бизнес, имам магазини, не се оплаквам от доходите си. Допреди половин година не се оплаквах и от размера на половия си член. Сексът с жена ми си беше бомба. Интимният ни живот и до днес щеше да си бъде перфектен, ако миналата есен не бях прочел статия в списание за уголемяване на пениси чрез представяното като иновативна методика инжектиране на „Макролейн”. Гел на основата на хиалуроновата киселина, каквато по принцип се съдържа във всеки човешки организъм.

Слушал бях какви ли не смразяващи истории за различните методи, чрез които членът може да порасне – с парафин, с топчета, силикон... Изчетох сума ти гадости по темата в Интернет, най-вече за ужасните инфекции, които парафинът предизвиква. За силикона не ми достигна смелост – оставал за цял живот, а покрай тези истерия, която миналата година люля чалгаджийките и 85 хиляди жени по света със силиконовите импланти на френската фирма „Поли Имплант протез”, рекох си: „Силикон, абсурд! Остава докато правя секс и аз да гръмна”.

„Майкролейн”! Той ще е, реших категорично и на сляпо се доверих на първия изскочил сайт в Гугъл на клиника, предлагаща въпросната методика – Медицинския център за пластична хирургия на д-р Николай Георгиев. Първото нещо, което ме интересуваше беше цената – 1100 евро за удебеляване и 2400 евро за уголемява. И двете по метода „Майкролейн”. На дължина докарвах 17 см. Не, че членът ми е бил тънък, ама ей, така, дето се вика от гъзария, казах си, че ще извадя 2200 лева, не ми е проблем, и ще изненадам жената с една такава дебела тупалка, като на ония тъмнокожите актьори от порно-филмите, на чийто размери тя се възхищаваше.

Речено-сторено. Вдигнах телефона, позвъних в клиниката и си записах час за консултация още за следващия ден. Посрещна ме усмихнат, веселяк, безгрижен докторът – Николай Георгиев. Чак след време си разсъждавах: е как да не е весел човекът като изкарва половин годишната заплата на един обикновен българин за някакви си 20 минути, в които тъпче пениси с гел?! А, всъщност, що пък да бъде тъжен – нали неговият пенис си е чистак здрав!

Консултацията продължи по-малко от десет минути. Това било последната мода, нямало опасност за либидото, нито за еректилната дисфункция, абе, нямало никакви рискове от последствия, защото вече ви обясних и на вас, хиалуроновата киселина била естествен материал, който до 2 години, щеш, не щеш, се абсорбира от организма. Ей, Богу, на шестия месец от инжектирането, се моля моят хиалурон да се абсорбира с възможно най-бързите темпове и никога повече да не ми се налага среща нито с него, нито с д-р Георгиев.

Така, отклоних се леко... За третия ден, след като реших, че ще се правя на порноактьор пред жена ми с дебел пенис, вече имах насрочен час за интервенцията. Не я наричам операция (макар че я изкарах на обща анестезия), тъй като дефакто няма хирургическа намеса, а материалът се вкарва със спринцовка и единственият белег на пениса от процедурата е почти незабележима точка.

Нито за миг не се съмнявах в професионалната работа на хирурга – бизнесът ми е свързан с Интернет и всеки ден имах възможност да чета из сайтовете на коя хайлайф дама какви силикони измайсторил, пък на Азис какъв башибозук под слиповете направил, пък тая хвалба, пък оная.. „Докторът е печен, при него няма лабаво, а до няколко часа ще съм иха-а-а, на жената ще й щръкнат ушите от кеф като ме види”, мислех си, докато чаках в стаята си насрочения за манипулацията час.

Инструктиран бях, че след инжектирането четири седмици нямам право да използвам по предназначение новата си дебела, модерна и хиалуронова придобивка. Ще издържа някакси, колко му е, ама после кефът ще бъде пълен! Пълен и от моята гледна точка, и от гледната точка на жената. Така де, сещайте се.

До тук добре, обаче... Почти бях готов да лягам за боденето с гела, оказа се, че все пак интервенцията не изключвала своите рискове. Като например този, че след нея имало опасност да се появят хематоми. С две учтиви уточнения обаче: първо: „Даже и да получиш хематоми, те ще са временни! Спокойно, няма страшно! Ще се разсеят”, омайваше ме хирургът Георгиев, и второ: „Абе, момче, тия хематоми са възможно усложнение, ама се случват при един на хиляди, няма точно ти да си този, я!”, убеди ме медсестрата да подпиша декларация, че съм запознат със следманипулативните рискове и, че в крайна сметка се оставям в ръцете на Георгиев само и единствено на моя отговорност.

И така, легнах си на масата за операции като пич, пак като пич докторът ми напълни пениса с 50 милилитра хиалурон и аз, още непробудил се от упойката бях горд, че вече съм собственик на член-гигант.

Изтрезнях обаче бързо още щом ме пуснаха упойващите медикаменти. На първо четене установих, че гелът бе инжектиран предимно в основата на пениса, което го правеше да изглежда странно дебел на това място и смаляващ се към главичката. Това обаче не било проблем, изпари първоначалното ми притеснение д-р Георгиев, до няколко дни киселината щяла да се разнесе по дължината на целия ми пенис. Ок, и в това повярвах. Платих си като поп 1100 евро и след два часа ме пуснаха от клиниката на пластичния „корифей” по живо, по здраво.

Последваха дни, в които хиалуронът явно не искаше да изпълнява обещанията на своя творец и си остана скупчен в основата на моята бивша мъжка гордост. Отбих се на две консултации при д-р Георгиев: „Мой човек, нищо ти няма, имай търпение, масажирай си члена леко, да разнесеш с движенията киселината, с течение на времето гелът ще се изравни”, убеждаваше ме той.

Ще, ще, ама не ще. Минаха четирите седмици, а с тях и ембаргото да правя секс. Напънах жена ми, а тя дори и не забеляза, че членът ми не е същия. Удебеляването, което продължаваше да си стои в основата, дефакто никаква работа на вършеше, нали се сещате защо?!

На втория месец се почна. И, ако се вярва на думите на оная сестра, че бедата сполетявала само един на 1000, то аз бях този нещастник. Но имам сериозно съмнения, че е цитирала точно съотношението на поразените от подложилите се на методиката с „Майкролейн” мъже. Та, пенисът ми се изпъстри с подкожни топчета – хематоми, които така го обезформираха, че ме беше срам да се съблека във фитнеса пред момчетата, ще си помислят, че съм недъгав на оная работа или че съм заразно болен. Самочувствието ми се срина. Да не говорим, че жена ми започна да ме отбягва. Разбирам я, членът ми е ужасен, самият аз не мога да го гледам, камо ли пък тя. Животът ми стана кошмар. Смятам да съдя д-р Николай Георгиев. И предупреждавам всички мъже: в никакъв случай не си уголемявайте членовете. Опасно е!"Автор: Милен Христов, в. "Уикенд"

Снимка(водеща): Bulphoto

Свързани новини

Коментари

Виктор
10 декември 2016 | 15:42

Да, явно съществуват доста рискове, както пише и в тази статия тук: noan.net/hapcheta/za-ugolemqvane-na-penisa Най-добре е човек изобщо да не рискува, но пък всички знаем, че който не рискува и не печели. Голяма дилема е.

@
12 май 2011 | 11:50

А откъде сте сигурни, че всичко това е вярно "Наричайте ме Мартин", а не е някой, който просто е решил да прави мръсно на конкуренцията и да топи неоснователно. Много е лесно да отидеш във в-к Уикенд да бълваш гадории.

Пламенонита
30 април 2011 | 21:42

Доктора е мн.секси, но то е ясно, че вс.операция може да има усложнения! И подписвайки се ти се съгласяваш.........Бай сельо решил еййй така да си инжектира бухалката хаха!

педерас педерас
30 април 2011 | 20:56

ТО САМО КАТО МУ ВИДИШ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЯ ТИ СТАВА ЯСНО ЧЕ Е МОШЕНИК И ЛЪЖЕЦ

Лили
30 април 2011 | 13:03

Всеки трябва да е наясно с рисковете от интервенциите и с това, че няма никаква гаранция за резултата, дори на най-елементарната операция. Аз съм пациентка на д-р Георгиев и съм изключително доволна, но хора, информирайте се и си носете риска. Знайте, че пластичната хирургия не е игра!

.
30 април 2011 | 11:33

Как да печелим по над 800 лв месечно от интернет, без залъгалки, ето няколко начина как да стартираме. Прочетете статиите и ще спечелите: e-zaplata.blogspot. com

Жужу
30 април 2011 | 11:00

надали ще го осъди - тоя може да е бизнесмен, ама е бил достатъчно тъп да подпише всички документи - доктора не е вчерашен

Лия
30 април 2011 | 08:33

Евалата на тая жена, щом те е докарала до там. Дано сега има търпение да изчака да ти се разсее хиалурона.

педерас педерас
29 април 2011 | 22:30

абе то доктора явно е мошеник, ама и нашия човек това ли му е проблема да си увеличава пениса и то при положение, че на никого не му пука - това може да имаш и много пари ама пак не е работа

kami
29 април 2011 | 18:06

edin 4esten 4ovek kakav ko6mar e prezivjal sadi go tozi doktor, ne mu pro6tavai

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Мария заголи цица

Певицата се раздава в нов проект

Зара не мърда от плажа

Брадърката бори горещините в Австралия с морски бани

Плеймейт №1 се пусна гола, но с рога

Миската е зодия Козирог

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Мария заголи цица

Певицата се раздава в нов проект

Антония Петрова избегна секциото

Миската вече е активна в социалните мрежи

Зара не мърда от плажа

Брадърката бори горещините в Австралия с морски бани

Ето коя прилапа Гъмов

Актьорът хванат да се натиска със Зорница Линдарева

Плеймейт №1 се пусна гола, но с рога

Миската е зодия Козирог

Благо и Златка се женят през лятото

Плеймейтката може сама да организира тържеството

Българка показва сексапил на корица на "Вог"

Ивелина Чоева работи в Лондон

Гаджето на Петя Дикова гол пред д-р Огнянова

Разкриха интимна случка между Илиян Любомиров и актрисата Диана Димитрова

Супер Бианка с рак

Бившата телевизионерка е сигурна, че ще го пребори

Никол Шерцингер събра погледите със секси деколте

Красавицата не остави нищо на въображението

Сузанита копира Николета с голотии

Двете пазаруват по дупета, ама Лозанова е първа

Бившият на Алекс Раева заби балерина на Слави

Диджей Дончо явно си пада по момичетата на Дългия

Гола гимнастичка подлуди Богомил Грозев

18-годишната Радостина се пробва като еротичен модел

8 бързи убиеца на вашето либидо

Настроението се изпарява за секунди в следните ситуации

Сто кила показа гаджето (Видео)

Двамата празнуваха заедно Новата година

Тв и Риалити

Два нови български сериала по Нова тв

Калин Врачански, Владо Карамазов и Теодора Духовникова сред звездите в новите ленти

Петя Дикова в ужас от уроки

Криела се под дебели якета още от август

Мона Гочев роди син

Малкият се казва Никола

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Дара дразни фенове с пачки

Певицата демонстрира възможности

Гери-Никол заби имитаторките си

Често певицата сама си е стилист

Койна Русева скочи на младите родилки и призна кога тя е заченала

Българската Марлен Дитрих е наясно, че няма добри условия за отглеждането на деца у нас

Виж още от Издънки

Култура

Христо Живков снима клип в Лос Анджелис

Част от снимките са направени в The Village Studio

Лили Иванова увековечена в пластика

Автор е професор Георги Чапкънов

Руши Видинлиев с ново филмово предизвикателство

„Снимка с Юки“ влезе в международния конкурс на София Филм Фест

Виж още от Култура

Fashionista

Меган Маркъл наруши протокола

Ето какъв тоалет избра за спектакъла на Цирк дю Солей

Асиметрични дънки станаха хит

Имате ги срещу 377 долара

Софка с две рокли на сватбата

Български дизайнери обличат младоженците

Виж още от Fashionista

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?