На 24-ти април ,,Roots Rocket Label’’ и ,,Mixtape5’’ канят всички на първото за тази пролет warm-up парти за WakeЪп! Open Air Festival - ,,​Ganjah Space​’’.

Домакин на вечерта ще бъде раста посланикът Kappa Irie (,,ZionLionz soundsystem’’), а музикалната селекция и live-dubwize сесиите са поверени на Fall Monke и Samity от ,,Majestic SamitySound’’, които ще споделят клубната енергия от току-що завършилото им европейското турне.

Пригответе се да бъдете и приятно изненадани! На 24-ти април за първи път ще видим най-новата родна реге група - ,,THE IREATION’’. В основата на формацията стои Mr. I, чийто проекти ,,Root Souljah’’ и ,,Roots RocketBand’’ оставиха траен отпечатък както в сърцата на българските реге почитатели, така и на международната сцена. Другите добре познати лица в бандата са Яшата (,,Roots Souljah’’; ,,Уикеда’’), Макси (,,Kozza Mostrа’’; ,,Ogi23’’), Мони (,,One Soul’’) и VoLion​ ​(,,Southwick’’; ,,Roots Rocket’’). Веднага след това присъстващите ще имат привилегията да са сред първите свидетели на новата колаборация между Sen I и Samity - ,,The Light’’.

,,Ganhaj Space’’, 24 април, 22:00, ,,Mixtape5’’, Side B, 18+.