Дани Миноуг е била приета по спешност в болница и се наложило да й направят операция за премахване на апендикс, след като изпитвала много силни болки в областта на стомаха, пише Lifestyle.bg

Австралийската певица буквално се мъчела като болката й стигала състояние на агония. Докторите в болницата са я оперирали два часа по-късно, когато установили, че нейните проблеми идват от апендикс.

Сестрата на Кайли се е възстановявала 24 часа на следващия ден под постоянно лекарско наблюдение. "Дани изпиташе ужасна болка и беше закарана в болница", казва запознат източник за в. "Sun".

"Докторите бързо определиха диагнозата и решиха, че апендиксът й трябва да бъде изваден веднага на място без никакво забавяне. Успяха да я оперират доста бързо след настаняването в клиниката и облекчиха болката. Това обаче беше шок за нея и й трябваха няколко дни да се възстанови напълно".

Заради здравословния си проблем Миноуг е отложила няколко важни работни срещи относно модната й линия. В тези възстановителни дни тя разчитала на гаджето да й помага с ежедневните задължения.