За операция на лявата лакътна става бе приета Софи Маринова тази сряда в „Пирогов”.

„На осми март 2016 г. паднах на сцената на концерт в Белгия и си счупих ръката. Оказа се, че костта не расте, не е зараснала правилно и затова беше необходимо лекарите да се намесят отново”, разкри пред „Монитор” изпълнителката на „Гуш гуш”.

Хирургическата интервенция била планирана, а от болничното заведение Маринова си тръгнала още на следващия ден. „Продължавам да ходя на прегледи. Предпочитам обаче да си почивам вкъщи”, призна ромският славей.

Операцията минала успешно, като се наложило лекарският екип да имплантира в ръката й част от костта над бедрото, поясни певицата. Във възстановяването сега й помага нейната половинка Тодор Давидов-Гринго, а на сцената Софи ще се завърне още утре.

„Няма как. Имам страшно много поети ангажименти и няма да подведа хората. Трудно ще ми е, не знам как ще се справя. Но съм от хората, които бързо се изправят на краката си и бързо преодоляват психически проблемите, така че се надявам всичко да премине добре”, оптимистична е певицата, чийто график напоследък бе запълнен от изяви и в чужбина. През март с Гринго пяха заедно в Швейцария, Германия и Англия, а Софка призна, че иска да получи годежен пръстен от мъжа до себе си именно в Лондон. „Нищо, че е дъждовен. Това ми е любимият град и даже казах на Гринго „Ей тук да ми предложиш!” В момента това не ни е приоритет, но дойде ли момента, ще го организираме”, разказа пред „Монитор” в началото на месеца Маринова.