Асистентката на Гала - Джужди поема предаването на шефката си, докато нея я няма.

Гала ще отсъства известно време, тъй като се налага спешно да й извадят мъдрец. Операцията щяла да извади от строя плевенчанката поне за седмица, а може и повече, разкриха от екипа на шоуто.

Има вероятност след интервенцията лицето на блондинката да е толкова подуто, че зрителите да не могат да я познаят. Стоматологът й не можел да е сигурен колко време ще отнеме възстановяването, така че се наложило да се търсят резервни варианти.

Защо обаче Гала е решила да повери работата си точно на Джуджи е пълна загадка. Недоволни зрители вече напълниха форумите с коментари, че дебеланката не само че не става за водеща, ами направо трябва да я изхвърлят от телевизията. Светската репортерка се слави като едно от най-дразнещите лица в родния ефир.



„Толкова ли няма кой да води, че опряхте до тая", написа гневна фенка на шоуто.

Името на Деляна често се съчетава с квалификации като природно недоразумение, простовата клюкарка и други подобни. Джуджанка обаче здраво се е загнездила в Нова телевизия и освен в „На кафе" се бута и в останалите предавания, където изказва „компетентно" мнение по светски теми.

След като Гала съобщи на вярната си помощница за операцията, Джуджи не знаеше какво да каже и предложи на водещата да вгради извадения зъб в годежния си пръстен, с което съвсем втрещи и екипа, и зрителите пред екрана. Русокоската обаче тепърва ще се развихри с бисерите, а Гала дълго време ще оправя поразиите в репутацията на шоуто си, пише ''Всеки ден''.