В последно време зрението на Слави Трифонов сериозно му изневерява.

В сряда Дългия получи поредната криза с очите, която едва не съсипа предаването му.

Само десет минути след старта на шоуто Слави се изпоти и започна да пелтечи нервно. Оказа се, че водещия има сериозен проблем с очите и вижда замъглено.

Заради временната загуба на зрението, Трифонов дотолкова се стресира, че едва не получи нервна криза пред зрителите. Наложи се Годжи и Виктор Калев спешно да спасяват шефа си с импровизации.

Малко след края на предаването Слави призна пред колегите си, че този път проблемът е наистина сериозен. Освен че не могъл да прочете сценария на бюрото си и надписите от аутокюто, шоуменът виждал и зрителите съвсем размазано.

Спешният преглед при специалисти офталмолози, показа, че зрението на тв водещия продължава да се влошава. Затова и медицинските светила му препоръчаха спешно да се оперира в чужбина, пишат от „Всеки ден“.

Трифонов смяна да се подложи на операция в известна клиника в Истанбул през юли, когато шоуто е в почивка и липсата му няма да бъде забелязана.

Междувременно заради проблемите си с очите и навика да шофира със затъмнени стъкла Слави си навлече и неприятности с КАТ. Пътен патрул глоби с 50 лева шоумена заради затъмнените стъкла на колата му, съобщават от „България Днес“.

Това е втора глоба, която водещия отнася по този параграф. Припомняме ви, че преди няколко месеца той отново бе глобен с 20 лева за „прекалено затъмнени стъкла“.