Почти година след като бившата приятелка на Джим Кери - Катриона Уайт, се самоуби, полицията в Лос Анджелис разпространи съдържанието на прощалното й писмо.

Родената в Ирландия 28-годишна гримьорка отне живота си седмица, след като официално се раздели с актьора на 24 септември. Тя бе намерена в дома си в Лос Анджелис от приятели, като причина за смъртта й бе изтъкнато предозирането с лекарства. Сред тях бяха и болкоуспокояващи на Кери.

Прощалното писмо бе намерено до трупа й.



"Вече от три дни се опитвам да се убедя, че те няма. Бих могла да се опитам да събера частите от разбитото си сърце, но нямам тази воля. Съжалявам, че си се чувствал сякаш не съм до теб. Опитах се да ти дам най-доброто от себе си", пише в него Катриона по повод раздялата й с холивудската звезда.

Цялото писмо е адресирано до Кери, а в него Катриона обсъжда и последствията от фаталното си решение, пише "Монитор".

"Не знам дали искам да бъда погребана. Ти си моето семейство, така че каквото избереш ти, аз съм съгласна с това", добавя тя.

Двамата започват да се срещат през 2012 година. Тогава връзката им продължава няколко месеца. Близките отношения на Уайт с 54-годишния Кери се подновяват през май 2015 г.