Джъстин Тимбърлейк, един от най-успешните артисти през последното десетилетие, се разкрива в личен разговор с Опра Уинфри.

Световноизвестният изпълнител ще открие новия сезон на „Опра представя: майсторски клас” на 24 ноември, понеделник, от 22 часа по TLC. Звездата ще сподели неразказвани истории от живота си в личното интервю.

Тимбърлейк ще разкрие пред Опра и зрителите откъде черпи музикално вдъхновение и кои са най-важните житейски уроци, които оформят пътя му.



По време на вълнуващата среща артистът ще сподели, че е добре да си новатор и винаги можеш да научиш много от нещата, които правиш за пръв път. Неколкократният носител на наградите "Грами" и "Еми" Джъстин Тимбърлейк ще разкаже за последните си филмови проекти, сред които се отличават „В съзнанието на Левин Дейвис” на братята Коен и участията му във вечерното шоу Saturday Night Live.

За Тимбърлейк годината преминава под знака на супер успешното му турне 20/20 Experience. Той се среща с Опра между концертите, за да разкаже за създаването на последния му албум, който достигна продажби от над 6 млн. копия.