Напоследък една от най-атрактивните певици на телевизия “Планета” - Татяна често бива определяна като мултифункционална. Освен, че прави хит след хит, певицата се справя перфектно като майка и домакиня, а ежедневно е отдадена на спорта и грижата за перфектния си външен вид.

“Харесва ми определението мултифункционална и аз съм си такава”, с усмивка сподели Татяна. “Моят ден винаги е много интензивен и на макс, а кулинарията е някаква моя страст, с която разпускам и галя егото си като жена! Аз съм си много луда и импулсивна на сцената и в песните си, и също толкова луда и перфектна във всичко друго, което правя в ежедневието си. Старая се да бъда перфектна навсякъде, доколкото мога и се радвам че давам един голям пример на хората, които ме харесват като певица, защото им показвам и една друга страна на певицата Татяна.



Отскоро Татяна ходи и на курс по английски, като вече е във второ ниво. В същото време е в трескава подготовка на новата си песен, за която засега реши да запази мълчание, като само сподели:

“Очаквайте ме в нова светлина”, признава Татяна.

След актуалния й хит “Рога за спомен”, който стана един от хитовете на тази година и се превърна в една от най-желаните песни в нощните клубове, феновете с нетърпение очакват да чуят и видят каво този път им е подготвила атрактивната изпълнителка. Татяна много често прави жива връзка с феновете си, като се стреми да има колкото се може по-близка връзка с тях, за да могат да виждат любимката си във всякаква светлина. Какво им е подготвила и този път звездата на телевизия “Планета” ще раберем много скоро, обеща тя.