Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, се облече като Голямото пиле. Красавицата сложи синя рокля с пера и последователите й я оприличиха на героя от "Улица Сезам", с тази разлика, че то е жълто.

Носителката на титлата „Мис България” винаги се е славила с добър и елегантен стил, но явно е решила да разнообрази гардероба си, но неуспешно. Гуркова е доста странна и в лице. Явно или е прекалила с филтрите, или се е подложила на серия от пластични операции.

Припомняме, че красавицата отново е щастлива в личен план и от няколко месеца има връзка с 50-годишен банкер, като даже вече се е нанесла в луксозния му мезонет в престижен столичен квартал. За актуалния й мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предишен брак. Той третирал сина и дъщерята на Гуркова като свои и ги приел с отворени обятия в дома си, пише Лупа.

След убийството на Джордже, Наталия излезе извън светлините на прожекторите и рядко се показва дори в социалните мрежи. Тя взе участие в последния музикален проект на певицата Деси Слава – „Токсичен”, но това е една от малкото й публични изяви. Хубавицата отдавна е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот.