С гладка и фина кожа на лицето може да се похвали Мария Игнатова, и то без да е лягала под скалпа на пластичния хирург.

Блондинката не крие, че има страх от операции, заради което напук на суетата си не би се подложила на естетична корекция. За сметка на това Мария е открила други варианти, с които да изглежда млада, свежа и недокосната от времето.

От 3 години насам половинката на Димитър Рачков се подлага на мезотерапия. Това е метод, който представлява серия от микроинжекции, чрез които в повърхностните - средно дълбоки или дълбоки части на кожата - се въвеждат различни коктейли от вещества с биологично активно въздействие. Единственият недостатък на мезотерапията са множеството убождания, което е съпроводено с известен дискомфорт.

*Мария без грим

Продължителността на терапията е около 30 минути и не изисква специална подготовка и възстановяване. Цената пък е достъпна - в рамките на 300-400 лева, в зависимост от броя инжекции, които ще се поставят. Масрафът на Игнатова излязъл на 360 лева, тъй като водещата от „X Фактор" избрала да й се инжектират едни от най-скъпите дози. За по-добър ефект процедурата се прави 2 пъти годишно, а резултатите се виждат само няколко часа след инжектирането на ампулите.

*Мария вече може да се похвали с гладка кожа

Снимки: Булфото