Група „Оратница“ току-що се завърна от Европа, оставяйки зад гърба си успешно европейско клубне турне. Зареденa с енергията на хора от различни националности и изпълненa с жажда за концерти, бандата гледа напред към следващи събития. А това, което се задава на хоризонта й, е предстоящото много шумно и голямо новогодишно парти „ТИ СИ 2018“, което ще се проведе на 31-ви декември в столичен клуб. 

В периода 3-16 декември секстетът обиколи 6 държави, посети 11 града и изнесе 12 концерта на територията на Европа. Тур бусът на „Оратница“ спря в Будапеща, Краков, Берлин, Хамбург, Амстердам, Гент и редица други дестинации, които музикантите фолктронизираха със завладяващия си „етнобас“. След интензивното зимно европейско турне на групата, което бе предшествано от национално, те нямат никакво намерение да се отдадат на почивка, защото съвсем скоро влизат в студио, за да запишат своя нов албум, който ще е трети в личната им колекция.

Феновете им ще могат да ги чуят съвсем скоро на живо и в София. Групата ще се включи в традиционното новогодишно парти „ТИ СИ 2018“, за да отпразнува с теб идването на една по-добра, по-дива и по-красива година. „Оратница“ са подготвили няколко нови парчета специално за повода. Но най-вероятно сте дочули, че това не е всичко, което може да очаквате от подобен купон...

„ТИ СИ 2018“ ще събере в себе си фънк, етно, drum and bass и амбиент, за да те накара да изживееш неповторими емоции и да прекрачиш прага на новата година бурно и с усмивка. Освен секстет „Оратница“ програмата включва любими изпълнители като бандата „Джанго Зе“, чийто вокал Миро Морски ще пристигне от Лондон специално за събитието, новия фънки проект The Groovin’ Pipers, диджеите на HMSU, представени от имена като High Roll и Ogonek, неповторимият Vataff Project и други.

Но ти си това, което ще направи купона наистина запомнящ се! Затова облечи своите парти дрехи, вземи приятелите си и заповядай на 31-ви декември в клуб MIXTAPE 5.

Защото новата 2018-та може да е такава, каквато искаш да е. Защото ти можеш да бъдеш това, което искаш да си. Промени бъдещето, за да напишеш историята, която искаш за себе си. Създай света, в който искаш да живееш. Защото ти си ключът. Ти си решението. Ти си отговорът. ТИ СИ на ход!