Орхан Мурад отново е влюбен и в сериозна връзка. Само няколко месеца след като се разведе с Шенай - майката на детето му Сузанита, легендарният фолкизпълнител има нова жена до себе си. Двамата са неотлъчно заедно и вече са забелязвани на най-различни места. Орхи дори води новата изгора със себе си по участия. Дамата се казва Камелия Добрева и е родена в Казанлък. Тя също е разведена и има син. Блондинката публикува любопитни снимки в социалните мрежи, на които е заедно с певеца и не го крие.

На един от кадрите й е полегнала разголена в кревата. Прави впечатление също, че се кичи с куп златни гердани по шията си. Тези дни двамата са били засечени в Пловдив на "Капана". Преди това Орхан и новото му гадже са ходили и на морето. Видени са в популярен пиано-бар в Свети Влас, където Камелия хванала микрофона и впечатлила с изпълненията си. След това двойката отпрашила към Созопол. Свидетели разкриват, че блондинката била неотлъчно до Мурад и по време на негово участие в Павел баня.

Самата Камелия показа снимка от въпросната вечер, на която седи плътно до изпълнителя на масата в компанията на шофьора му и техни познати. "България днес" потърси Орхан Мурад, който не потвърди, но и не отрече информацията за новата жена до него. "Въобще няма да коментирам тази тема. Личният ми живот никого не засяга. Това с кого се срещам си е лично моя работа и тези неща никой не би трябвало да го интересува. Хората да се интересуват по-скоро от себе си и от усъвършенстването на личността си, а не да гледат другите", бяха точните думи на Орхан Мурад.

Бракоразводното дело между Орхан и Шенай приключи през март и оттогава той официално е свободен мъж. Въпреки това бившите съпрузи все още живеят заедно в мезонета им Пловдив, който е обявен за продан. Едва когато се отърват от имота и разделят парите, те ще престанат да делят един покрив вечер. В апартамента живее и дъщеря им - скандалната певица Сузанита.

Иначе идеята на майката и щерката е да се изнесат в посока София. Сузи вече навърши пълнолетие и затова разбитото семейство не се съди за попечителство. Според запознати Орхан се отдалечил от Сузанита и двамата рядко разговаряли от известно време.