Фопфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след скандалното видео към нейна песен, което предизвика множество коментари в социалните мрежи. 

Мнозина са на мнение, че визията и поведението й в клипа не отиват на възрастта й. Сузи и баща й обаче изтъкнаха, че в клипа тя играе роля.

 „Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, подчерта Орхан Мурад в интервюто по bTV и Нова.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има „туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес”. 

„Сузи работи изключително независимо от мен. Тя не се съобразява дори и с моите музикални съвети, за съжаление”, обясни фолклегендата. Майката на невръстната певица също харесвала клипа.

В защита на Сузанита се обяви и рапърът Павел в предаването „Комбина”. Той обясни, че младата изпълнителка е фенка на дуета им с Венци Венц и я познават отдавна. Радвам се, че моите песни, композирани на 14-годишна възраст не са видели бял свят”, призна бившият водещ на „Гласът на България”.