Двете най-известни новородени в България бяха орисани през уикенда на традиционната погача. Бебетата на Александра и Даниел Петканови Габриел и на Мона и Радослав Гочеви Никола преживяха първото си парти, заобиколени само от жени, както повелява традицията в такива случаи.

Гордата майка Мона не издържа на вълнението и пусна няколко сълзи от щастие, докато Никола се смееше доволен от подаръците. „Благодаря на любимите си момичета и семейство, че бяхте с нас в този приказен ден!

Никола си има най-прекрасните орисници! Силно вярвам, че всичко което му пожелахте ще се сбъдне. Щастлива съм, че ви познавам и се радвам, че синът ми има такива жени за пример около себе си! Обичам ви”, написа Мона.


Алекс пък призна, че: „по принцип не съм много на “ТИ” с обичаите и не твърдя, че спазвам стриктно всички изисквания, но смятам, че всички тези традиции си има своя чар и не трябва да се пренебрегват. Днес беше погачата на Габриел и създадохме много хубави емоции и спомени, за които ще се сещам винаги с усмивка. Благодаря на всички орисници, които бяха част от празника ни!”
Наталия Кобилкина пък съобщи, че вече си е у дома и започва нов живот със своя първи син Филип.

Сексколожката призна, че първите дни след раждането не била на себе си от емоция и пожела на всички жени да я изпитат. В специално видео обръщение тя благодари за добрите думи и пожеланията от почитателките си, но не показа дори за миг първото си дете