Мюзикълът „Оркестър без име”, който бе обявен за 28 април в „Арена Армеец“ и за 30 април в зала „Колодрум“ в Пловдив, се мести за есента, поради технически причини. Новите дати на най-големия спектакъл, създаден по една от любимите български филмови класики, са 23 октомври 2018 г. в София и 25 октомври 2018 г. в града на тепетата. Залите, в които ще се проведат двете представления, остават без промяна.

Закупените билети с дати 28 и 30 април 2018 г. важат без презаверка за новите две дати, съответно за 23 октомври 2018 г. в София и 25 октомври 2018 г. в Пловдив. Датите са потвърдени и от световноизвестните диско легенди Boney M, които ще пристигнат у нас специално за спектакъла.

Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок от 1 до 31 май, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени по куриер или върнати лично в централния офис на Eventim в София, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.