Музикантите от популярния и обичан тракийски оркестър вече се подготвят за предстоящия голям фолклорен спектакъл “С песните на Канарите”, който ще се състои на 15 септември на Централния площад пред Общината в Стара Загора.

Сред изпълнителите, които ще видим на сцената е Ивана, която бе и сред първите, включили се активно в репетационния процес. В официалната си страница във Facebook певицата сподели интересни моменти между сетовете и с присъщото си чувство за хумор написа - “Ей така се репертира най-добре – на маса с хапване, пийване и на мухабет с хубави хора”.

Във видимо добро настроение музикантите обсъждат част от програмата, но засега не разкриват подробности кои са популярните мелодии от техния репертоар, на които публикаа ще се наслади. Какво вече знаете, в концерта в Стара Загора, освен оркестър “Канарите” ще участват и едни от най-обичаните и талантливи изпълнители в българската музика – Галена, Деси Слава, Джена, Емилия, Ивана, Ивелина Колева, Преслава, Пепи Христозова, Сестри Диневи и Славка Калчева, пише Planeta.tv.