Седмица след като беше оповестено, че певицата от САЩ и британският актьор са се разделили, звездната двойка подхрани слуховете за предстояща сватба.

32-годишната Пери и 39-годишният Блум са заедно от около 10 месеца. Преди седмица беше съобщено, че певицата и актьорът са се разделили. За виновник за раздялата беше нарочен Орландо Блум, който не бил готов да създаде семейство със своята възлюбена и да я дари с дете.

Певицата и актьорът вече имат зад гърба си по един провален брак. Пери беше омъжена за британския комик Ръсел Бранд от 2010 до 2012 г., а Блум беше женен за австралийската манекенка Миранда Кер, от брака си с която има 5-годишен син, Флин.



След като отрекоха, че са се разделили, Кейти Пери и Орландо Блум прекараха Деня на благодарността заедно, припомнят от БТА. Мълвата за годеж плъзна, след като на 28 ноември двойката е била засечена на излизане от популярен ресторант в Ню Йорк и на ръката на Пери е забелязан ослепителен пръстен с жълт диамант.

Очевидци твърдят, че Орландо Блум и Кейти Пери "гордо са демонстрирали щастието си", а певицата със задоволство е показала искрящото си бижу.