Орландо Блум, който очакваме съвсем скоро да кацне в София за снимките на новата си лента The Outpost, лови огромни паяци чисто гол в банята. Звездата от „Властелинът на пръстените“ се похвали с улова си на осемкракото същество, затворено в чаша, а доказателството публикува в Инстаграм. Кадърът е придружен и от закачлив текст: „Дали ще ме ухапе? Явно не, защото вече е в чашата“. Блум е тагнал и колегата си Доминик Монахан, като допълва: „Липсваш ми приятелю, сега ще го освободя (б.р. паяка)“.

41-годишният актьор, който излиза с певицата Кейти Пери, има навика да се наслаждава на своето тяло. За шоуто си в Уест Едн Killer Joe, което е хит в британската столица това лято, той показа голите си задни части, пише Монитор. Но това не е единственият случай, в който Орландо не крие нищо от феновете. През 2016 г. той показа пениса си, след като го изловиха да гребе чисто гол върху сърф, заедно с Кейти.

„Бях изключително изненадан от снимките. Не бих се поставил в подобна позиция, ако дори подозирах, че подобно нещо може да се случи. Сниман съм милиони пъти и имам добър радар за папараци. Но в случая бяхме напълно сами за 5 дни, без никой около нас. Затова си позволих да се освободя“, коментира случилото се тогава красавецът на Холивуд.