Орландо Блум все още обича Миранда Кер. 36-годишният британски актьор за първи път разказа за неотдавнашната си раздяла с австралийската манекенка, от която има двегодишен син Флин и заяви, че винаги ще я подкрепя.

"Ние се обичаме, ние сме семейство. Аз ще присъствам в нейния живот и тя ще присъства в моя до края на дните ни. В това няма никакво съмнение. Заради нашия син и всичко останало ще се подкрепяме и обичаме като родители на Флин", сподели актьорът в американско телевизионно шоу, което ще бъде излъчено днес.

Блум признава, че бракът му не е потръгнал по начина, по който се е надявал.

"Знаете ли, понякога животът не се развива точно така както сме планирали или сме се надявали, но за щастие и двамата сме зрели хора, професионалисти и се обичаме и грижим много един за друг. А от всичко най-много обичаме нашия син", допълни актьорът.

Бившата звездна двойка беше забелязана на разходка със сина им в Сентрал парк в Ню Йорк, ден след като обяви раздялата си миналия петък.

Орландо и Миранда, които се ожениха през юли 2010 г., се разделили още преди шест месеца, но решили да изчакат с официалното обявяване на новината.