Орландо Блум и Кейти Пери все още не са потвърдили официално връзката си, но явно отношенията им са сериозни.

Британският актьор е завел американската певица на пътешествие из родината си и я е представил на майка си, пише БТА.

Мълвата, че Орландо и Кейти имат връзка се появи през януари, след като бяха заедно на парти след наградите "Златен глобус". През февруари актьорът и певицата демонстрираха привързаността си на ваканция на Хаваи. Оттогава изглежда, че отношенията им са се задълбочили и Блум организирал за Пери пътешествие из родината си Великобритания, по време на което я запознал с майка си Соня и с близките си приятели.

Източник от обкръжението на новата двойка, цитиран от сп. "People", разкрива, че Орландо и Кейти, заедно с приятели на актьора, са отпътували с частен самолет от Лондон и са обикаляли страната една седмица. 39-годишният Блум и 31-годишната Пери са се завърнали от английската мини-ваканция в Лос Анджелис през уикенда. Въпреки малкото си "романтично бягство", актьорът и певицата не са искали да бъдат снимани заедно и са напуснали летището поотделно.

Кейти беше омъжена за британския комик Ръсел Бранд. След развода си с него през 2002 г. имаше връзки със звезди на музиката като Дипло и Джон Мейър.

През 2013 г. Орландо се раздели със съпругата си - австралийския модел Миранда Кер, след три години брак. Те имат 5-годишен син Флин.