Фестивалът, който се превърна в символ на любовта, културата и изкуството на България и Република Северна Македония за първи път ще се проведе в гр. Бургас на 7 септември. Вече три поредни години, феновете на най-популярните изпълнители от двете държави, имат удоволствието да се забавляват на грандиозните вечерни концерти, част от фестивала.

В Бургас, на сцената ще се качат: Орлин Горанов, Слаткаристика, Графа, Next Time, Дара и много други. Гостите ще имат възможност да чуят и дуетите, създадени специално за фестивала, които превземат музикалните класации и в двете страни.
Само ден, след старта на най-гледания риалити формат "Фермата" - посетителите ще могат да премерят сили помежду си и да проверят възможностите си в игрите от предаването. На площад "Тройката ", ще бъде изградена импровизирана "Арена на дуелите". В нея ще се включат участници от предишните сезони, а специален гост ще е Ваня Стамболова.


Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година има " Алея на занаятите". Посетителите ще се запознаят от близо, с характерните за региона местни традиции и занаяти, и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, опазено и до днес. "Алея на занаятите" се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.
Заповядайте на 7 септември, в гр. Бургас, на площад "Тройката" и се забавлявайте на One Love Tour!
Входът е свободен!