„Орлин и Камелия бяха на калъп, но не го излъчихме”, разкриха сензационно от екипа на миналогодишния „ВИП Брадър“.

Певецът и мнимата принцеса се оказали опасно близо един до друг, но кадрите останали скрити от публиката.

Заварката станала, след като Люси напуснала шоуто. Оставайки сама Камелия била на крачка от това да преспи с Орлин. Камерите ги заснели как се натискат и опипват, но певецът в последния момент се усетил, да не стига до края, защото победата му ще отиде на кино.

Как Павлов е успял да скрие резила и защо продуцентите са решили да скрият видеото, остава загадка. Разкритията обаче потвърждават слуховете, че любовта на Камелия към Люси не е толкова дълбока, колкото тя твърди.

*Камелия и Люси във Вип Брадър

В момента певицата журира първото издание на „Музикална академия“ и според запознати е отпуснала каишката на Ками. От своя страна миньончето се чуди какво да измисли, за да запълни времето си и непрекъснато обикаля по купони и заведения с разни типове.

Люси е първата жена на Камелия. Преди двете да се залюбят, половинката й била сервитьорка в бар и имала само отношения с мъже.

Според приятели на Дяковска, единственото, което искала Камелия е сигурен живот и финансова стабилност. Нещо, което Люси й давала.

Въпреки това Камелия не се притеснявала да се среща и с мъже, за да се развлича с тях от време на време, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

*Орлин във Вип Брадър