Истинска война е на път да избухне между бившите влюбени Яна Акимова и Орлин Павлов.

Звездната двойка се раздели доста драматично миналата година и отношенията им все още са силно обтегнати.

Двамата ще се борят за любовта на публиката в две конкурентни предавания в ефира на Нова телевизия. Говори се, че Павлов ще вземе участие в новия сезон на „Като две капки вода“, а Яна ще участва в „Денсинг старс“.

Заради напредналата си бременност танцьорката ще бъде само главен консултант по танците. Вероятно двойката ще има доста неловки срещи из сутрешните блокове на медията и в светските издания на телевизията. А нищо чудно да ги сложат един до друг.

Това ще са и първите случаи, в които двамата се срещат след раздялата си миналата година. Орлин и Яна сложиха край на връзката си доста бурно, а красавицата скоро след това се омъжи за Петко Димитров.



Самият Орлин с усмивка си спомня за запознанството си с Яна. „След като свърши предаването, започнахме да си липсваме и по естествен път станаха нещата. Започнахме да излизаме из София и когато нещата между нас започнаха да стават, аз я попитах дали иска да живеем заедно и тя каза „Да“, спомни си преди време Павлов, докато още бе с Яна.

Междувременно в шоубизнеса вече спрягат певеца за сигурен победител в „Като две капки вода“.

Изпълнителят е доказал, че е любимец на публиката и печели сърцата на малки и големи, в което и предаване да участва, пише „Блясък“, цитира hotarena.net.