Блондинката Т., която е имала вземане-даване в леглото с Орлин Орлинов, разкри пред БЛИЦ интересни подробности за скандалния футболист на ЦСКА.

По обясними причини тя не пожела да назове името и фамилията си. Предлагаме ви нейния разказ:

"Орлин е сексуален маниак. Обича да говори мръсотии, докато прави любов. Всъщност не става въпрос за любов, а за див, животински секс.

Правили сме го две нощи с него. При първата ни среща, когато се събличахме, той ми говореше неща от сорта: "Бейби, ще те полея с маркуча... Ще те наводня цялата".

"Представи се на ниво в леглото, трябваше му един час, за да свърши първия път. След това се държеше отлично с мен. След няколко седмици отново го правихме. Този път Орлин беше изнервен. Скарахме се и започна да ме обижда. Аз се разплаках, а той ме заплаши да мълча, за да не стане по-страшно. Но не се стигна до сериозни инциденти. Единствено ми направи синина на ръката, тъй като ме стисна силно. Все едно някакво животно ме захапа с голямата си челюст. В очите му имаше нещо страшно, което ме накара да настръхна."

"Моя приятелка също е била с него. Тя се оплака, че е блъснал, тъй като не е искала в началото да се любят. Когато научих за случилото се с Катрин Вачева, се притесних и същевременно се радвах, че на мен ми се разминаха подобни сцени. Ако бях му реагирала по-остро, вероятно и аз щях да последвам съдбата на Катрин."

"Орлин е изключителен ухажор в скайпа. Може да омае всяка по-глупаво и наивно момиче. Но е и злопаметен. Месеци след последната ни среща е наприказвал куп глупости по мой адрес на наша обща позната. За късмет аз се махнах от София, смених си номера на телефона и вече съм далеч от него".

източник: БЛИЦ