Прочулият се като бияч на моделки футболист Орлин Орлинов подчинил на свирепия си характер и трета жертва.

Тя проговори пред "България Днес" за извращения, на които е била подложена.

"Виждахме се в квартирата му в Студентски град. Купувах му алкохол и му давах пари назаем. Твърдеше, че няма средства, не играе никъде и банката му е запорирала сметката. Като пиеше, ставаше друг човек.

Чупил ми е чаша в главата, заливал ме е с уиски и много пъти ме е бил", сподели момичето, чиято самоличност ще запазим в тайна по нейна молба от съображения за сигурност.

Малтретираната девойка обяви, че Орлин спи с мъже за пари, а в момента живее с момче, което е влюбено в него.

Въпросният мъж е осветител в хитовото столично заведение "Маскара" и двамата живеят в неговото жилище. Той е приел Орлин да се вижда с жени, защото бил хлътнал до уши и не искал да изпуска футболиста, разказа потърпевшата пред вестника.

"Това, че излиза с жени, е като параван за неговите наклонности. Затова той се държи толкова брутално с тях. Виждала съм го как плюе и залива с уиски по заведения и други момичета. Аз явно съм имала някакви чувства към него и затова съм го търпяла няколко месеца", сподели още момичето.

Футболистът заплашвал приятелката си, че ако каже на някой, ще й се случи нещо много лошо. Писал й, че ако не той, то имало много гладни момчета, които за 50 лв. са готови на всичко и ще я пребият.

Друга жертва на бияча се оказа и моделката Габриела Радославова.

"Орлин е жалък и двуличен. Изобщо не искам да си спомням за него. Биеше ме и ме наричаше "к*рва" и "боклук". Не съм му отговаряла, замълчавала съм си, за да не избухне още повече. Страх ме беше от него. Като се разделихме преди два месеца, ми каза да си затварям устата. Казвам истината и не ме е страх, аз не лъжа като него", разкри пред "България Днес" Габриела.

Тя обяви още, че двамата с Орлин дори си говорели за сватба и деца. Родителите й го приели много добре, въпреки че преди това бившият футболист на ЦСКА стана известен и с побоя си над друга моделка - Катрин Вачева.

Тя вече заличи името на бившия си приятел, което бе татуирала над лявата си гърда.

"Как може да твърди, че съм му била само за секс, като живяхме заедно година и половина? Ако не беше казал такива глупости, нямаше да изляза и да разкрия това, което ми причиняваше", убедена е красавицата.