Вече втора година се влачи делото, което манекенката Катрин Вачева заведе срещу футболиста Орлин Орлинов. Мис Силикон обвини Орлин, че през март 2010-та я пребил и изнасилил, след което Вачева е настанена в болницата със счупен нос и сътресение на мозъка.

Преди няколко дни делото се отложи за пореден път.

''Делото се отложи, заради неявяване на свидетели. В този момент всички са против мен и това се използва в съда'', сподели скандалният футболист.

Според Орлинов зад този случай стоят интересите на други хора, а Катрин само изпълнява поръчка.

''Има много хора, които са замесени в този случай и за които аз разбрах една година след това. Няма да казвам имена. Сериозни хора са. Катрин не е фактор в делото, а съвсем други хора. Това са хора от футболните среди, аз няма да казвам причината, просто мога да кажа 100%, че е така.

Малко банално звучи, но аз бях доста талантлив и след преминаването ми в ЦСКА тръгнаха всички проблеми - с футболисти, публика… и когато направиш една такава грешка тя повлича след себе си второ, трето…”, каза Орлин.

Той отрече твърденията, че съществува запис на побой над друго момиче.

''Нали ако имаше такъв запис той щеше да се появи в интернет, това са пълни глупости''.

23 годишният футболист отрече да е имал гей връзки с когото и да е. С фризьора Конда се е познавал и нищо повече.

''За мен няма значение кой е гей или какъв е, стига да не намесва хора. Конда познаваше много момичета и аз излизах с него заради това, но само толкова''.

На въпроса дали е отправял сексуални намеци във фейсбук към новоизлюпен модел, Орлин каза, че има много негови фалшиви профили, така че всеки може да прави каквото си иска.

Орлинов мисли да замине за чужбина и да продължи с футболната си кариера там, пише blife.bg.

Той страда, че от няколко месеца не може да се вижда с дъщеричката си Ивон, която е на годинка и три месеца.

Малко след инцидента с Катрин Вачева Орлин се запознава с майката на детето си – Силвия. Нещата се случили  бързо и двамата заживяват заедно. Скоро след това, Силвия забременява и се ражда детето им.

''Аз срещнах майката на детето ми десет дни след случката с Катрин. Всичко стана много бързо и заживяхме заедно, но не сме сключвали брак. Година и половина бяхме заедно. През това време се случиха много неща, тя не ме оцени, което е най-важният фактор да не сме заедно в момента. Тя не разбираше моите проблеми и колко сериозни са нещата''.

Преди няколко месеца Силвия, напуска Орлин и го лишава от възможността да вижда детето. Орлинов е  решен, че няма да остави нещата така и се надява скоро да разреши проблемите си със Силвия.

''Искам да знае, че няма да оставя нещата така. Аз ще се върна, да бъде сигурна в това''.

Футболистът, не пожела да разкрие, причината за раздялата му със Силвия, защото смята, че това е твърде лично.

''Удрял съм мъж и жена. Човек не знае какво ще му се случи. Една лъжа ме изкара изнасилвач и убиец'', казва на финала Орлин.