Певецът Орлин Павлов събори на земята текстописеца Кристина Павлова пред НДК, след като тя го наплю.

Сцената се разигра в неделя, по време на благотворителен концерт, на който участва и Павлов. Свидетели на сблъсъка станаха и хора от публиката, сред които и репортер на „Монитор“.

Текстописката падна по лице, а Орлин хвана приятелката си модел Лина Роскин за ръка и бързо изчезнаха от погледите на очевидците.

Пред „Монитор“ Павлова заяви, че изпълнителят на „С едно крило“ задържал нейни произведения и я обиждал, когато си ги искала обратно.

„Аз съм му посвещавала поеми и като подарък. Той винаги ми благодареше, когато присъствах на неговите участия. Сега твърди, че го преследвам. Много го е страх от мен, но ще го съсипя“, закани се тя.

Засега Орлин не е използвал нейни стихове, но Павлова се притеснява да не ги запее в бъдеще. Тя не отрича и че има няколко профила в социалната мрежа, от които му пише.

Победителят от „Вип Брадър 2012“ от своя страна каза за „Монитор“, че най-вероятно ще се оплаче в полицията, тъй като не е убеден в клиничното й състояние. "Преследва ме от 2-3 години. В неделя ме нападна и наплю. Имам свидетели. Тя е болна психически“, защити се 37-годишният пеещ актьор.

Междувременно Кристина Павлова отишла да си извади медицинско, тъй като усещала силни болки в гърдите. Лекарите й отказали, защото не открили видими следи от удари по нея.

Концертът, на който стана екшънът, беше посветен на децата с аутизъм. На откритата сцена музикални поздрави отправиха още Любо Киров, Поли Генова, Дидо от „Д2“, Коцето Калки, вокална група „Бон-Бон“ и други. Публиката, състояща се главно от тийнейджъри, най-много се зарадва на Дара. Отличничката от „Х Фактор“ дори избра две момиченца за танцьорки и ги качи на сцената. В края на вечерта сградата на НДК светна в синьо в подкрепа на каузата.