За Коледа един от най-желаните ергени в страната Орлин Павлов си е пожелал само едно под елхата – да открие любовта. Звездата от новия български сериал „Скъпи наследници” болезнено иска да срещне жената, с която да остарее и да създаде семейство. През годините изпълнителят на няколко пъти имаше възможност за това, но точно преди финала нещо винаги се объркваше и той оставаше разочарован от половинките си.

В началото на миналата година Орлин отново бе на темата за наследници и повече от всичко вярваше, че е открил жената, с която да ги създаде. Тя бе красивата манекенка и кандидат актриса Цветелина Роскин. Дългокраката дама се подвизаваше в модните среди с прякора Лина, където се славеше с доста разкрепостено поведение.

* Лина Роскин

Това обаче никак не безпокоеше певеца, който не се вълнуваше от миналото й. Двамата влюбени деляха един дом почти 12 месеца и светлокосата изкусителка непрекъснато се появяваше под ръка с Орлин на негови събития и участия. С това категорично заявяваше намеренията си към него, но накрая нещо във връзката им сериозно се пропукало. През лятото около влюбените се завъртя слуха, че са сложили край на отношенията си и Орлин пак е останал сам. Причината за това била, че хубавата Цветелина не искала да става кротка съпруга и майка.

Доказателства, че хубавицата никак не си поплюва и вече е поела смело по пътя към славата, не закъсняха. Наскоро името й се разчу, след като известен сайт за споделяне на видео клипове пусна нейни доста еротични кадри. Около това изпълнение Лина доста увеличи популярността си, която се надява да използва за трамплин в някои от предстоящите телевизионни проекти, пише "Уикенд".

След този пореден съкрушителен удар, на Павлов не му останало много, за което да се хване в живота си и логично се обърнал към творческите си проекти и снимките за сериали. Заринал се в работа, с която се надявал да прикрие болката и разочарованието си.

„Много му тежи, че не успява да открие човек, с когото да остане за повече от две или три години. Преди беше по живота и хич не му пукаше, че сменя партньорите си, но сега иска да има при кого да се прибере вечер”, издават приятелите на звездата.