На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се проведе забележителен плаващ концерт на Орлин Павлов. Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони.

На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Бобо.

Концертът е част от програмата на „Пловдив - Европейска столица на културата 2019” и ще бъде напълно безплатен за всички, които искат да бъдат част от невероятното изживяване. Публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма „Завръщане”, който също е част от програмата за 2019-та.

Докато тече концертът, в реално време ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си.