Парад на артисти, ефектен грим и костюми, световни хитове, изпълнени от български звезди – всичко това ще бъде част от втория концерт на „Като две капки вода“ днес от 20:00ч. по НОВА. Орлин Павлов ще влезе за първи път в образа на жена и то не коя да е, а самата Мадона.

„Трудно ще бъде да вляза в образа на поп иконата и едновременно да танцувам и да пея!“, коментира Орлин. Изпълнителят допълва, че за подготовката му е помогнал и нашумялият филм „Момичето от Дания“, чийто главен герой се превръща в жена, пише bliasak.bg.

Колоритните Жоро Низамов и Светльо Христов на свой ред ще трябва да се претворят в екстравагантния дует на Бионсе и Лейди Гага. „Още когато чух задачата, разбрах, че няма да бъде никак лесно. На сцената трябва да струи истински сексапил освен всички останали елементи, които звезди като тези внасят в изпълнението“ , разказва бившият ментор и настоящ участник, който има опит в разгадаването на персонажи.

Джулия Бочева посети концерта на група „Остава“ в съботната вечер за финално вдъхновение преди втория лайв на „Като две капки вода“. Актрисата и изпълнителка сподели, че е фен на групата и се надява да се справи успешно със специфичното звучене и меланхолията.

Феновете ще имат уникалната възможност да срещнат своята любима звезда от шоуто в нетрадиционно амплоа. Всяка седмица един от участниците ще се маскира като Happy персонал в някой от ресторантите на известната верига. Откриването на звездата носи на късметлията покана за един от лайв концертите в „Като две капки вода“.

Специален гост на вечерта ще бъде Роб Халфорд от Judas Priest. Коя звезда се крие зад този образ? Как ще се справят участниците с новите преобразявания? – ще разберете утре вечер, от 20:00ч. по НОВА.

Сн. Като две капки вода