Бившият вокал на група „Каффе“ и настояща звезда от сериала „Отплата“ - Орлин Павлов, сподели, че е имал намерение и сериозно се е замислял да замине за чужбина.

„Разбира се, всеки го е мислил, но в моя случай е много по-сложно. Ако съм оперен певец, като родителите ми, бих имал много по-големи шансове, защото един оперен певец има репертоар и ако има таланта и качествата – явява се на кастинг и готово. Докато поп певец – трябва много сериозен продуцент, много сериозен лейбъл и много пари, които някой да налее в теб, за да направиш нещо навън“, обясни Орлин Павлов, пише bliasak.bg.

Актьорът допълни, че изпитва огромна страст към операта и от дете е израснал с нея. „Аз съм се занимавал с оперно пеене – отдава ми се. В някой случай съм се отказвал, защото операта е нещо изключително сериозно, не че това, което правя не е, но там трябва да си напълно отдаден. Това е много тежък физически труд, много работа, почти всеки ден, и е режим, който един артист като мен няма как да спазва. Казарма. А и ми е късно да се занимавам вече с опера“, допълни още звездата от сериала "Отплата".

Снимка: Bulphoto