"Не ме интересува нито Яна, нито отрочето й", избухна Орлин Павлов.

Реплика му беше защитна реакция на бързо разпространилата се новината, че Яна Акимовачака бебе от съпруга си Петко Димитров.

Певецът каза, че изобщо не се интересува от съдбата на доскорошната си любима. Той я е оставил в миналото завинати и няма намерения да се обръща назад.

Танцьорката пък явно също е решила да забрави бившия си любим и с радост очаква първата си рожба. Мечтата й се сбъдна и тя потвърди слуха, че с Петко Димитров ще стават родители.



Бебето явно е заченато към края на дългата им морска ваканция и няколкото медени месеца. Бързата женитба на двамата доста изненада обществото, защото по принцип подобни двойки чакат с години, досато тръгнат към облатар.

Едно от обясненията за спонтанното им решение беше точно това, че Яна е бременна. Макар че и това не е повод за сватба, защото много двойки си имат деца и пак не са стигали до олтара.

Но още през лятото Петко заяви, че със сигурност е намерил истинската жена, тази, с която иска да остарее, уверил се е, че си пасват идеално и даже накара Азис да ревнува, че е зарязал приятелската им компания и се е посветил напълно но Яна.



Въпреки че танцьорката вече носи фамилията на мъжа си и му е безкрайно предана и вярна, името й все още се свързва с Орлин Павлов. Двамата имаха бурна, дългогодишна на приливи и отливи връзка, която също започна след като станаха партньори и победители в „Денсинг старс”.

Яна мечтаеше за дом и семейство, но Орлин се смяташе за твърде млад да се обвързва. Точно затова Яна се спря на улегналия мъж Петко, който знае какво иска.

"Не ме свързвайте повече с нея", предупреди Орлин, който няма как да не е наранен от факта, че любимата му го заряза, омъжи се за друг и вече е бременна.

„Докога ще ме свързват хората с нея? Нека да спрат”, гневи се Орлин Павлов, цитиран от skandalno.net