Орлин Павлов пак има гадже танцьорка.

След като преди седмица певецът бе забелязан от репортер да похапва торта с млада руса мацка в популярна столична сладкарница, загадката около личния му живот започна да се разплита, пише ''Всеки ден''. Орлин се опари сериозно с танцьорката Яна Акимова, която го заряза заради бизнесмена Петко Димитров. Това обаче не го е накарало да смени предпочитанията си към жените.

Оказва се, че новата девойка е танцьорка от Бургас, с която се запознал на едно от участията си. Според запознати отношенията им отдавна вече не са само приятелски. Двамата често били забелязвани да пият кафе и без притеснение си разменят ласки пред очите на непознати.



След раздялата с Яна певецът дълго време стоя без гадже. Обидата от предателството на палавата танцьорка го превърнала в мнителен и недоверчив мъж, който не се задържа дълго с един партньор, твърдят негови близки. Нежната страна на певеца обаче надделяла и той успял отново да се влюби. Засега Орлин отказва да коментира личния си живот и да издаде нещо повече за нея. Освен че е хореографка, друго за нея още не се знае. Приятелите му обаче се надяват младата хубавица да го измъкне от депресията, в която бе изпаднал миналата година.