Орлин Павлов, който е в звездния отбор на "Като две капки вода" сподели какви са впечатленията му от Преслава и дали харесва някоя попфолк певица визуално, или като гласови данни.

"Какво да кажа, Преслава се държи скромно, естествено и общува добре с всички, абсолютно нормално момиче е. Иначе не съм си падал по някоя фолк певица, въпреки че има много красиви от тях, но като жена... няма точно моя тип. Като гласове, обаче има много добри изпълнителки - ето, Преслава в собствения си жанр пее много хубаво. Деси Слава и Галена също са страхотни певици, които много харесвам, както и Анелия. Това не е моят жанр, но като глас, тембър и техника те са много добри" - признава той пред "Труд".

Ако сега стартираше кариерата си, Павлов е категоричен, че щял да участва в някое музикално шоу като “Х фактор”.

"Разбира се, това е шанс да те видят хората. Не че е лошо да пееш по клубове, трупаш страхотен опит, но в крайна сметка, ако искаш да те оценят повече хора и да видиш как те възприемат като артист, би трябвало да се появиш пред голямата публика. “Х фактор”, “Гласът на България”, “България търси талант” дават възможност да покажеш какво можеш, но трябва да ти стиска за това, че може да ти кажат “не”. Ако не ти стиска, стой отстрани и коментирай - какви са пък тия, които се явяват? Аз познавам много певици, които са страхотни, но на тях също не им стиска да участват в такъв формат, защото ги е страх да им кажат, че не стават" - обяснява той.

Източник: Signal.bg, Сн.: Булфото