На 2500 метра надморска височина преди ден стартираха снимките на първия епизод на новия сериал на bTV.

В мегапродукцията действието започва високо в планината, а героят, заради когото излита хеликоптерът, е Орлин Павлов. Певецът-актьор засне първите кадри в медицинската машина и се приземи в голяма столична болница.

"В първата серия има много екшън и адреналин, но оттам натък историята става забавна и съм сигурен, че ще бъде много интересна за всички зрители на bTV", разкри той, но не си призна в кой момент от снимките го заменя каскадьор.

"Имаме уникален актьорски състав от супер звезди, имаме и новоизгряващи. Ще снимаме на най-различни места по света - Аржентина, Испания, Турция, България. Предстои много романтика, интриги, обрати, които ще държат всички зрители в очакване", коментира режисьорът на продукцията Тодор Чапкънов.

Синът на Чапа от 2001-ва започва работа в американската филмова компания "UFO International", за която е режисирал заглавия като "Медна глава" и "Нация от вампири". Снимал е "Тор: Чукът на боговете" за "Юнивърсал", "Monsterwolf",

"Miami Magma" и "Weather Wars" за "Active Entertainment", а у нас - сериала "Столичани в повече", музикални клипове, телевизионни предавания и много други.
Комедийно-драматичният сериал на bTV сега ще се снима с 4 продукционни екипа на над 500 декара площ, с кино камери от последно HD поколение.