Орлин Павлов най-накрая се принуди да признае за новата жена в живота си, с която съвсем наскоро негови фенове успяха да го щракнат, докато двамата пазаруваха в магазин от известна хранителна верига.

Звездата от „Скъпи наследници“ обясни, че има любовни трепети, заради което е много щастлив, но продължава упорито да държи в тайна коя е младата мулатка, която е успяла да му завърти главата.

Интересното е, че подобно на екранния си герой в драмеди поредицата „Скъпи наследници“, в реалния живот и Орлин е попадал в любовен триъгълник и се е изправял пред трудната дилема с коя от двете жени, с които е излизал, да продължи да се вижда. Красавецът разкри, че в този момент сложил на кантар всичко, което му допада и което не в отношенията му с момичетата и преценил с коя би му било по-приятно да прекарва времето си.

Въпреки че вече е на възраст, на която повечето мъже са готови да създадат семейство, Орлин явно все още не е намерил жената, която да направи своя съпруга. Като се има предвид, че според писанията новата му мацка е около 20-те, тя едва ли ще се задържи в обятията му за прекалено дълго време, още повече да стане майка на бъдещите му деца.

Снощи певецът отбеляза 39-ия си рожден ден, като най-големият му подарък е самостоятелният албум, който подготвя и концертът-промоция, който ще се състои на 1 октомври. В тавата ще участват много негови колеги-музиканти, а в предстоящото шоу ще се включи и лайв бенд.

Макар че в последно време се изявява повече като актьор, той съвсем не е изоставил музиката и през изминалните месеци й е отделил много време - както за записи, така и за участия, пише ХотАрена.нет