Орлин Павлов събра очите на съкварталците си, появявайки се с ослепителна чернокожа красавица.

Двамата направиха един тур на овации по култовата столична улица „Иван Асен" и потънаха в родната къща на певеца с 24-каратова усмивка.

„Страхотна двойка са! Виждали сме го с какви ли не мацки, но с тази черната направо убива рибата. Прилича на манекенка ама от тия, не нашите, от световните", дивяха се продавачките от магазините по улицата.

„Върви му на Орлин с мадамите, ама нека, наше момче си е!", доволни бяха и мъжете.

Орлин и екзотичната дамата изглеждаха много близки, но дискретно пазеха дистанция, вървейки по улицата. Победителят в „Денсинг старс", който е израснал на тази улица и познава повечето стари съкварталци, се спря на няколко места, за да размени по две-три думи с всеки.

Всички много му се радваха, а чернокожото гадже - високо, с плътно прилепнал клин, с кожето яке и с прибрана в шапка коса, внимателно го изчакваше и не се намесваше в разговорите. Той обаче не я представи на никого от хората, с които разговаря.

Орлин се завърна тези дни от Англия, където имаше няколко концерта пред наши сънародници, които са преминали с огромен успех. Твърде вероятно там някъде да е забърсал чернокожата хубавица.

Красавецът преживя тежка любовна драма съвсем наскоро. Той се раздели с двугодишната си връзка - ослепителната блондинка Надя, която хлътна внезапно по актьора Калин Врачански.

Той пък от своя страна бе хванат в крачка с партньорката си от театралната сцена Теодора Духовников.

Двамата се разделиха по късна доба с горещи целувки, но папараци ги издебнаха и разобличителните снимки се появиха в медиите.