Орлин Павлов се е извадил от самотата и обикаля с нова жена до себе си из София, откакто грейна слънцето.

В събота следобед 35-годишният певец заседна заедно с много млада кльощава руса мацка в нашумяло столично заведение на ул. „Оборище", видя „Всеки ден".

Въпреки свежата блондинка до себе си Орлин видимо демонстрираше отегчение, дори досада. Двамата пиеха кафе, когато секс символът хукна да си избира торта.

Почти половин час продължиха колебанията на Павлов с кое парче от многото предлагани в сладкарницата да се подслади. През цялото време русата мацка послушно си седеше на масата, без да пророни и дума.

Запознати с навиците на певеца разкриха, че Орлин винаги си е падал по сладкото, но напоследък буквално се тъпчел със сладкиши. Дори за закуска неизменно грабвал течен шоколад и гребял направо от буркана с лъжицата.



Според колеги на Павлов той много се е променил, откакто танцьорката Яна Акимова го заряза и се омъжи за бизнесмена Петко Димитров. Двамата вече имат и първа рожба - син Доменик, който се роди преди няма и месец. Орлин вече не страдал, но пък минал в другата крайност да твърди, че не иска сериозна връзка. Ако се мотаели жени около него, щяло да е без задълбаване.

Наскоро Орлин Павлов обяви, че Яна е вън от живота му и дори се изказа нелицеприятно за нея. Че била малка, трябвало да се научи да разсъждава правилно за доста неща и че нямал какво да си кажа с нея, затова и не му липсвала след раздялата.

В сладкарницата на „Оборище" през уикенда обаче беше с девойка на годините на Яна, макар и пълна нейна противоположност, поне на външен вид - руса и много слаба, за разлика от танцьорката с апетитни форми.

Явно поозлобеният към нежния пол Орлин Павлов заради Акимова отряза дори и майка си в медийна изява. Родителката на певеца сподели, че мечтае той да я направи баба. Но пък Орлин реагира отрицателно, че все още не прави сериозни планове за наследници. На 35 имал време за деца.